Vår Adminwebb och dess funktioner


Föreningens nya webbplats är sedan ett par år uppdelad i två olika delar, dels vår Infowebb (där du är just nu), dels vår Adminwebb.

Infowebben hanterar information från styrelse och funktionärer ut mot medlemmarna.

Adminwebben hanterar de funktioner som medlemmarna behöver för att kommunicera med föreningen. Det gäller till exempel att uppdatera sina medlems- och båtuppgifter, ansöka om vinter/sommarplatser, hantera vakttjänsten och anmälningar av olika slag.

Adminwebben är under utveckling och för närvarande ska den användas för uppdatering av medlems– och båtuppgifter, ansökan om vinterplats, ansökan om bryggplats, vakthanteringen och nu även arbetsprojekt.

Sedan årsskiftet 2019/2020 är den gamla webbplatsen bbk.to avvecklad och samtliga funktioner finns snart på Adminwebben. Det som återstår är klubbaktiviteter, kommer inom kort.
Att notera är också att klubbens styrelseprotokoll finns på Adminwebben, logga in så finner du en knapp till dem på Startsidan.

För att logga in på Adminwebben behöver man ett användarnamn och ett lösenord.
Vi har skickat ut instruktioner om detta per e-post veckan före midsommar -17. För nya medlemmar använder du de inloggningsuppgifter som du fått i ditt välkomstmeddelande.

Saknar du dina inloggningsuppgifter så kontakta oss på .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.